Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

Заходи
11.10.2021

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Першим і головним обговорювалося питання підготовки закладів освіти й медицини до опалювального сезону 2021-2022 років, про що доповіли керівники бюджетних установ. Заклади освіти планується підключити вчасно з початком опалюваного сезону, який згідно законодавства починається з 15 жовтня. На сьогодні завершується встановлення лічильників, що бралися на перевірку, та модемів необхідних для передачі зібраних даних з вузла обліку газу.

Міський голова звернув увагу в. о. начальника відділу освіти Таїси Приходько на необхідність вчасного реагування директорів закладів освіти на дописи у соціальних мережах, своєчасне інформувати населення про температурний режим у своїх закладах, причини виникнення проблем. Також очільник громади рекомендував закладам освіти проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед здобувачів освіти та їхніх батьків щодо правил організації освітнього процесу, відвідування школи у період посилення сезонних вірусних захворювань.

Як проінформував директор КП «Добробут» В’ячеслав Ільчук, на цьому тижні працівники підприємства планують встановити ще 62 секції огорожі на нововідведеному міському кладовищі та замовили ще 18 невистачаючих секцій. Також проводиться підготовча робота до зими: підгортання троянд на площі «Єдності», заготівля піску та солі (проведено тендер) для виготовлення суміші для боротьби з ожеледицею. Крім цього, проводиться щоденне прибирання міста, вивіз твердих побутових відходів.

Начальник відділу культури Світлана Березовська доповіла про підготовку до відзначення Дня захисника України, зокрема, відбудеться покладання квітів і молебень за загиблими на Пагорбі Слави та святковий концерт у міському Будинку культури з дотриманням всіх карантинних заходів.

Також Світлана Вікторівна подякувала директору Баштанського сирзаводу Михайлу Гадіону за надання автобусу для участі театру малих форм «Експромт» міського Будинку культури в обласному конкурсі «Театральні бувальщини», у якому вони стали володарем кубку Гран-прі.

Міський голова звернув увагу начальника КУ «Правопорядок» Віктора Майданова на своєчасне відпрацювання стихійних сміттєзвалищ у місті та торгівлю без укладення договорів підприємцями з інших міст.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше