Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

Заходи
13.09.2021

13 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.

Як проінформувала директор Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксана Шпарук, центр працює у звичному режимі попри те, що відбувся ріст захворюваності на сезонні захворювання. Триває процес вакцинування від коронавірусу. У наявності є три види вакцини: AstraZeneca, Pfizer та Moderna. Кабінети щеплення працюють щодня з 8.00 до 16.00, у вихідні − з 9.00 до 14.00. Мобільні бригади минулого тижня виїжджали в Баштанські опорні заклади ЗСО № 1 та № 2. На сьогодні головне завдання, щепити тих, хто працює, щоб люди були захищені від штампу «Дельта», випадки якого почали виявляти і в нашій лікарні. Одна людина померла, перебуваючи на лікуванні в Миколаєві. Особливість штампу «Дельта» в тому, що хвороба розпочинається як розлад шлунка і поки людина самостійно намагається позбутися цих ознак, «згорають» легені. Тому Оксана Сергіївна наголосила на необхідності робити щеплення і при появі будь-яких розладів шлунка терміново звертатися до сімейного лікаря, а не займатися самолікуванням.

Для більшого охоплення щепленням сільського населення директор КНП «Багатопрофільна лікарня» Алла Барсегян запропонувала поєднати виїзди мобільних бригад з флюорографом, що дозволить одночасно надати дві послуги сільському населенню. Алла Анатолівна повідомила, що з 1 жовтня лікарня переходить на видачу електронних рецептів інсулінозалежним пацієнтам, яких на обліку в лікарні 115 дорослих і 7 дітей. Але для цього раз у пів року хворим необхідно пройти обстеження у лікаря ендокринолога. Поскільки лікаря такого профілю в нашій лікарні немає, хворим необхідно буде їхати в Миколаїв. Тому керівництво лікарні звернулося до департаменту охорони здоров’я Миколаївської ОДА з проханням, щоб лікар ендокринолог двічі на рік надавав такі послуги на базі нашої лікарні.

Сьогодні лікарня працює над отриманням ще двох пакетів медичних послуг, зокрема, пакетів з гістероскопії та гострих мозкових інсультів. Нещодавно отримали стоматологічний пакет.

За словами директора КП «Добробут» В’ячеслава Ільчука на минулому тижні працівники підприємства інтенсивно працювали на Ярмарковій площі, де завершили встановлення металевих секцій до містка, поклали терасну дошку на ньому. На цьому тижні планують завершити всі роботи, докласти плитку біля мобільного модуля та встановити сонячні ліхтарі на цегляному заборі.

Крім цього, інтенсивно готуються до святкування Дня міста: викошують бур’яни, підмітають, наводять лад на закріплених територіях.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Максим Дерев’янко доповів про закінчення ремонту харчоблоку в Явкинському дитсадку, всі шкільні автобуси пройшли техогляд, відремонтовано сім з них, зекономлені на ремонті кошти направлено до коштів на закупівлю меблів для нової української школи, газові лічильники пройшли перевірку і встановлюються в навчальних закладах, завершена тарифікація педагогічних працівників.

Розпочалося встановлення дорожніх знаків на вулицях міста, про що повідомив начальник ЖКГ Юрій Великород. Також тривають роботи з облаштування освітлення біля тротуару, що біля лікарні.

За результатами наради керівникам окремих структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.

Новини на цю ж тему

Відбулася щотижнева апаратна нарада

31 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
31.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

24 січня 2022 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
24.01.2022

Відбулася щотижнева апаратна нарада

13 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
13.12.2021

Відбулася щотижнева апаратна нарада

6 грудня 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
06.12.2021

Відбулася апаратна нарада

29 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та представники комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
29.11.2021

Під час апаратної наради обговорили робочі питання

22 листопада 2021 року під головуванням заступника міського голови Олександра Васильєва відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
22.11.2021

Відбулася апаратна нарада

15 листопада 2021 року під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
15.11.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

11 жовтня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулася щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
11.10.2021

Апаратна нарада з керівниками структурних підрозділів

21 вересня під головуванням міського голови Олександра Берегового відбулась щотижнева апаратна нарада, під час якої керівники структурних підрозділів міської ради та директори комунальних підприємств доповіли про виконану роботу.
Заходи
21.09.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше